Bruiloft van Claire en Nate

Op 29 augustus 2015 trouwde dit fantastische stel!

Claire ken ik al heel lang en we hebben een hoop gemeen, waaronder het genieten van alles wat mooi is en van wie ons lief zijn in het leven! Nate ken ik iets korter, maar heb hem leren kennen als is een man met heel veel humor en liefde voor zijn vrouw! I love this couple en ben heel benieuwd wat voor mooie dingen zij samen mogen gaan beleven en mogen uitdelen in dit leven!

Hieronder wat foto’s die ik van hun gekregen heb met de eervolle vermelding van de fotograven Marco en Claudia Pauws van Kisses en Confetti en styliste Eva Taute van Hyggestyling.

Voor de bloemen van deze bruiloft heb ik deels bij de Groothandel gekocht en deels uit mijn eigen pluktuin gehaald. Een experiment, omdat ik niet wist of elke bloem het zou houden op oase of in een corsage. Niet elke bloem bleek even geschikt te zijn (met name de winterharde gevulde zonnebloemetjes vonden de oase niet al te leuk), maar voor de corsage gingen ze toch wel weer goed. Maar mijn Fluitenkruid, Salvia en Amaranthus waren bijzonder geslaagd. Net als mijn eigen gekweekte Scabiosa zaaddoosjes, die vond ik bijzonder geschikt in de corsages.

Het bruidswerk had een bepaald kleur thema: blauw, oker en zee groen. Met veel ‘baby breath’ voor het bruidsboeket. En aangezien Claire van Iers/Engelse afkomst is vond ik de Bells of Ireland wel erg geschikt om te gebruiken in hun bloemwerk. In een eerdere blog heb ik al foto’s gepost van deze bruiloft en het bloemwerk in de kerk. Daar vind je de Bells of Ireland (Molucella) ook terug.

Al met al heb ik super genoten van het maken van dit bruidswerk voor dit heerlijke echtpaar. Wat brengen bloemen en de juiste styling toch een hoop op een bruiloft.

Mocht je nou geïnteresseerd zijn in mijn bruidswerk, neem gerust contact met me op via norapassieflora@gmail.com.

(En zoals je misschien al gezien hebt weet ik een hele goede fotograaf, styliste en de nog niet genoemde taartenmaakster Arienne van Leussen van Drs Koekenbakker. We zijn best een tof team en hebben al verschillende bruiloften samen verzorgd. 🙂  )

 

 

 

 

0

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s